Wij zijn Fizom. Uw financiële zorg op maat

Mentorschap

Bent u niet of verminderd in staat uw eigen zorg te regelen en zoekt u iemand die met of voor u goede zorg en ondersteuning regelt, dan kunnen wij als mentor voor u optreden.

In het geval van ziekte of een beperking kan het moeilijk zijn bepaalde situaties, informatie of regels te begrijpen. Wanneer het gaat om verzorging, begeleiding, behandeling en verpleging is het echter wel heel belangrijk dat er goede beslissingen worden genomen. De mentor helpt met het regelen van deze zorg.

Een mentor wordt aangesteld door de rechtbank, waarmee hij of zij de bevoegdheid krijgt om de benodigde zorg te kunnen en mogen regelen.

Wij zijn mentor voor cliënten met een verstandelijke beperking, maar ook voor mensen met een cognitieve degeneratie, zoals bijvoorbeeld dementie of een andere psychische beperking. Heeft u ondersteuning nodig voor uzelf of een familielid, neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak. Wij zullen dan in een persoonlijk gesprek uitleg geven over onze werkwijze.

Op het moment dat wij wettelijk vertegenwoordiger zijn, worden we de belangenbehartiger van onze cliënt. Wanneer de cliënt zelf niet kan beslissen over de verzorging en aanverwante zaken, dan is de mentor bevoegd om daarover te beslissen. Daarnaast geeft een mentor advies en is hij of zij een vertrouwenspersoon.

Hier kunnen we u mee helpen

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Vul een naam in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Invalid Input
Geef graag uw keuze door

Krijg weer grip op uw financiën

Logo van Fizom

Contactgegevens

  • Postbus 31
  • 9300 AA Roden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright© Fizom. Realisatie: Internetbureau Praes
Privacyverklaring | Klachtenregeling | Werkgebied: Groningen, Drenthe, Friesland
Fizom is aangesloten bij de Stichting Financieel Toezicht Inkomensbeheer (FTI), bij de Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers (HORUS), en bij de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners (NVVBS)

Financieel Toezicht Inkomensbeheer

Financieel Toezicht Inkomensbeheer

Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers

Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers

Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners

Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners