Wij zijn Fizom. Uw financiële zorg op maat

Schuldhulpverlening

Schulden kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms ontstaan ze doordat uw eigen financiële inzicht niet goed is, maar er kunnen ook omstandigheden zijn waar u misschien geen invloed op hebt gehad.

In het begin is vaak het ene gat nog wel met het andere te dichten. Maar in de meeste gevallen volgt een uitzichtloze situatie waarin incassobureaus en deurwaarders aan alle kanten proberen de vorderingen te innen door bankbeslagen, inboedelbeslag, beslag op het inkomen of gedwongen verkoop van het huis.

Er ontstaat een ingewikkelde situatie waar zonder hulp lastig uit te komen is. Daarnaast legt dit alles een enorme druk op u en uw gezin. Stress en gebrek aan ontspanning kunnen zorgen voor psychosociale problemen. Uw relatie loopt bijvoorbeeld stuk, of u wordt ziek van de druk die op uw schouders ligt.

Om uit deze financiële problemen te komen bent u gebonden aan allerlei regels voordat een regeling of eventuele wettelijke schuldsanering (WSNP) tot de mogelijkheden behoort. Zo wordt eerst de mogelijkheid van een minnelijk traject onderzocht, waarbij u alles (100%) of een deel van uw openstaande schuld terugbetaalt aan de schuldeisers.

De bedoeling van schuldhulpverlening is dat uw situatie stabiliseert, u weer licht ziet aan het eind van de tunnel en de druk die op uw schouders ligt vermindert.

Wij kunnen u helpen bij het regelen van uw schulden door het onderzoeken van de mogelijkheid van een schuldregeling met de schuldeisers. Wij doen dit in opdracht van bijvoorbeeld werkgevers of woningbouwcoöperaties.

Wij zijn opgeleid volgens de NEN 8048-eisen en werken volgens de vastgestelde NVVK-normen en weten hoe we u kunnen het beste kunnen helpen, mede door onze ervaring in schuldhulpverlening en in de omgang met incassobureaus en deurwaarders.

Graag verduidelijken we enkele zaken/mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan bellen we u om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.

Hier kunnen we u mee helpen

Bel mij terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Vul een naam in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Invalid Input
Geef graag uw keuze door

Krijg weer grip op uw financiën

Logo van Fizom

Contactgegevens

  • Postbus 31
  • 9300 AA Roden
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright© Fizom. Realisatie: Internetbureau Praes
Privacyverklaring | Klachtenregeling | Werkgebied: Groningen, Drenthe, Friesland
Fizom is aangesloten bij de Stichting Financieel Toezicht Inkomensbeheer (FTI), bij de Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers (HORUS), en bij de Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners (NVVBS)

Financieel Toezicht Inkomensbeheer

Financieel Toezicht Inkomensbeheer

Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers

Nederlandse Branchevereniging Wettelijk Vertegenwoordigers

Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners

Nederlandse Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners